KIINA JA VIETNAM

Kiinasta olemme saaneet lupaavia vientinumeroita tammikuulta ja myös Kiinan asuntokauppa on jatkunut alkuvuoden pirteänä. Kiinalaisyhtiöiden tuloksia joudumme vielä odottamaan, ne saadaan maaliskuun aikana. Koska kiinalaisyhtiöt julkaisevat tuloksensa vain puolivuosittain, niin nyt saatavilla tulostiedoilla on painoarvoa paljon. Odotamme omilta salkkuyhtiöiltämme pääsääntöisesti hyviä tuloksia ja kasvavia osinkojulkistuksia.

Vietnamin valuuttavarannot ovat viimeisimmän tiedon mukaan jo yltäneet 30 mrd USD tasolle ja vuoden 2014 aikana on syytä olettaa varannon kasvavan edelleen 35-40 mrd USD tasolle.

Vietnamin yhtiöiltämme on jo tippunut tulostietoja, ja tärkeimmät yhtiöt kuten Petrovietnam Drilling, VNDirect Securities ja Gemadept ovat kaikki julkaisseet erinomaiset tulokset vuodelta 2013.

 

 

 

 

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.