HONG KONG 12 KAYNTIA

Tein Hong Kongissa yhteensa 12 yrityskayntia. Mika mukavinta, niin huonot oli tosi huonoja kaynteja ja hyvat tosi hyvia kaynteja. Ostimme yhta kiinalaisosaketta Populuksen salkkuun jo 4 % kayntieni aikana ja tulemme lisaamaan sita lahipaivina 6-8 % osuuteen. Yhtion bisnes on kiinni autoilun kasvusta Kiinassa. Toinen mielenkiintoinen kiinalaisbisnes oli kiinteistovalitys agentuuri. Myos yksi Hong Kongilainen mediayhtio kiinnostaa, vaikkakin osake on  lahtenyt liikkelle vahan liian varhain hyvien tulosten myota

Sen sijaan suuri merirahtausyhtio Cosco jatti ilmaan kysymyksia liikaa. Myos huono maku jai pienia m/v LCD nayttoja tekevasta yhtiosta, jonka tuotteet mm kaikissa Audeissa ja Fiateissa kaytossa kautta maailman. Kaikki naille yhtiokaynneille ennalta sorttaamani yhtiothan ovat periaatteessa ostokohteita niiden osakkeiden halventuneiden markkina-arvojen takia, mutta toki heikohkoja bisneksia pitaa varoa, kun kaynneille selviaa yleensa miksi . Nain oli myos kiinalainen asunnonrakentaja jonka osake on tullut tasolta 14 tasolle 3, mutta ei sittenkaan saa meita ostajaksi nyt.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.