HEIKOT MARKKINAT

Parin kuukauden aikana Vietnamin pörssimarkkina on yleismaailmallisen heikon pörssisentimentin aikana valunut 540 pisteen tasolle, joka on hyvin houkutteleva ottaen huomioon Vietnamin makrotalouden suhdannevaiheen ja lähtötason pörssiarvostuksen. Markkinaelämää pitää sietää ja pitää mieli korkealla. Kun on valittu oikea pörssimarkkina, oikeat toimialasektorit sekä oikea ajoitus ja sijoitusstrategia, niin merkittävien tuottojen tavoittelu ei muutu mihinkään lyhyen ajan markkinasentimenttien mukana. Rahasto-osuuden arvon viimeaikainen kehitys ei mairittele, mutta tiedoksenne, että salkunhoitajanne on innoissaan, energinen ja  hyvällä tuulella. Suuri kohdistuksemme Vietnamin rakennusalaan ja kotimarkkinan kulutuskysynnästä elävien yhtiöiden bisneksiin on juuri se painotus, jossa haluamme olla ja odottaa pitojemme kanssa. Olemme muutamien hyvin onnistuneiden kotiutusten varoja uudelleensijoitelleet halventuneen markkinan aikana. Tammikuun merkinnässä saatuja lisäkäteisvaroja käytämme myös ostoihin parhaillaan. Kohdeosakkeemme ovat halpoja ja niitä on mukava ostaa lisää.

USA:n heikohkon tammikuun tuotantolukeman takia euron (eur/usd) nopea rykäisy ylöspäin 1,08 tasolta tasolle 1,12 sai osuuden arvon viime viikolla nytkähtämään tasolle 204 vaikka viikko osakkeiden osalta oli meille miedosti positiivinen.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.