HATATILALAKI VOIMAAN

Thaimaan hallitus on julistanut hatatilalain voimaan Bangkokissa. Tama tarkoittaa, etta hallitus lain turvin tulee lopettamaan punapaitojen mielenosoituksen.  Tanaan pienempi porukka punapaitoja tunkeutui maan parlamenttiin sisaan ja aiheutti siten lisahuolia ja sai aikaan huomiseksi suunnittelun parlamentin kokouksen peruuttamisen. Paaministeri on ollut kovissa paineissa paatoksen tehdessaan, kun han ei ole ollut halukas kayttamaan voimatoimia, mutta ei myoskaan haluaisi kaupungin olevan sekaisin  ensi viikolla, jolloin vietetaan Songran juhla-aikaa.  Hallitus jatkanee vallassa ja mielenosoitus paattynee tahan. Jatkossa kuullaan syytoksia puolin ja toisin. Mielenosoituksen pomot pidatetaan, koska he ovat rikkoneet lakeja valtaamalla paiviksi kaupungin ydinkeskustan.

Vaikka kompromissia ei saatu aikaan mielenosoituksen aikana, niin on todennakoista etta koalitiohallituksen pienet puolueet tulevat painostamaan paapuolue Demokraatit jarjestamaan ennenaikaiset parlamenttivaalit joskus loppuvuodesta 2010.  (normaalisti ne olisivat syksylla 2011)

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.