EURO

Euron heikkous tuo tuottoja seka Eliten etta Populuksen salkkuihin. Meilla ei ole mitaan valuuttaterminointeja paalla (viimeksi oli termiinit euro/usd 1,57 tasoilla, jonka jalkeen ei ole uusittu) ja valuuttakurssien muutokset nakyvat suoraan osuuksiemme arvojen kehityksessa. Viimeisen kuukauden osakemarkkinoiden laskut eivat ole nakyneet Eliten ja Populuksen salkuissa kovinkaan vahvoina laskuina, koska heikentyva euro on vaimentanut meidan osakkeiden laskuja. Populuksen salkussa voimakkaasti laski viimeisen kuukauden aikana CESS, johtuen eraan toisen Singaporeen listatun kiinalaisyhtion rahoitusvaikeuksista. CESS tuli 0,42 tasolta alas 0,25 tasolle, vaikka yhtiolla menee hyvin. Nyt osake lahtenyt tervehtymaan ja on tasolla 0,28.

Jos Kiina kesan aikana tai myohemmin muuttaa valuuttakurssiaan revalvoimalla Renminbia, niin silla tulee olemaan lisaa myonteista vaikutusta Eliten ja Populuksen salkkuihin, koska kaikilla salkkujemme sijoitusvaluutoilla on talloin lisapotentiaalia revalvoitua.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.