ETEENPÄIN

Rahastomme ovat yhdistyneet ja hoidossani on nyt vain yksi salkku. Olen innoissani työstäni.

Pääkohdemaat ovat vuosille 2013-2018 Vietnam ja Kiina.  Italian, EU:n, USA:n, Kreikan ja Suomen poliittinen päätöksenteko osoittaa kuinka huonosti demokraattinen valtiojärjestelmä toimii silloin kun tarvitaan vaikeissa olosuhteissa kovia päätöksiä. Kompromisseillä ei saada varaudenkasvua aikaan eikä kestävää talouskasvua, vaan lähinnä ongelmia jälkipolville, kun lyhytjänteinen populistinen politiikka ohjaa päätöksentekoa.

Uskon toki demokratian hyvyyteen ja oikeudenmukaisuuteen, mutta kyllä juuri nyt voin olla tyytyväinen että salkkumme ovat pullollaan osakkeita maista joissa kommunistit päättävät vastuuntuntoisesti ja pitkäjänteisesti talouksiensa eteenpäinmenosta.  Tilannetta ei yhtään huononna, että esim Vietnamin hallituksessa on lähes joka hepulla isoja intressejä pörssiyhtiöissä. Tällainen hallitus tekee päätöksiä, joilla edistetään pörssiyhtiöiden vaurautta ja vaalitaan omistajien etuja.

Nykyaikainen kommunisti on markkinatalouden taitaja ja kapitalistien paras kaveri.

 

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.