ELITEN HEIKKO TUOTTO

Viimeiset 6 viikkoa on ollut Elitelle heikko tuottojakso.

Thaimaan indeksi oli syyskuun lopussa 975 pisteen tasolla ja nyt marraskuun puolivalissa 990 pistetta, nousua 2 % ja indeksi kaynyt valilla jopa 1050 pisteessa, mutta laskenut viime paivien yleisessa Aasian porssien alamaessa.

Eliten osuuden arvo oli syyskuun lopussa 101 ja nyt enaa 93.  Laskua 8 %.

Tassa lyhyt analyysi syista:

Viimeisen 6 viikon aikana isot yhtiot (mm. petrokemian alalla) ovat vieneet Thaimaan indeksia ylospain ja samalla keskisuuret seka pienet yhtiot ovat olleet laskussa. Samaan aikaan on viela ollut epavarmuutta Thaimaan keskuspankin asuntomarkkinan saantelytoimista, minka takia sen sektorin osakkeet ovat saaneet kielteista julkisuutta. Lisaksi meilla on ollut pari huonoa Q3 tulosjulkistusta Syntec ja Property Perfect, joilta voimme  kyllakin odottaa paranevia tuloksia Q4.

Tilanne on harmillisen nakoinen kun indeksissa on tehtailtu uusia ennatyksia ja me otettu takapakkia, mutta toivon, etta asia ei huolestuta liikaa asiakkaita. Thaimaan tilanne on valoisa talouden ja porssin kannalta. Kylla ne tuotot Eliteen on aina saatu enemmin tai myohemmin, vaikkakin aina hyvinkin epatasaisissa jaksoissa.

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.