DIGIWORLD

Olin tänään lounaalla Saigonissa DigiWorld -yhtiön vetäjän/perustajan kanssa ja olen erittäin tyytyväinen keskustelujemme antiin. Olemme hiljattain ostaneet yhtiöstä 10 % osuuden ja yhtiö tullaan listaamaan Vietnamin pörssiin helmikuussa 2015. Kyse on elektroniikan tukkurista, josta saimme ostettua tuon 10 % osuuden kun he myivät yhtiön taseessa olleet treasury-osakkeet, joita yhteensä oli 19 %. Loput 9 % Saigon Securities -brokeri on myynyt vähittäissijoittajille. Kaupan arvostus toteutui vuonna 2014 P/E:llä 9. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 tulee olemaan noin 250 milj USD ja vuoden 2015 ennuste 350 milj USD. P/E tipahtaa nykyhinnalla vuonna 2015 alle seitsemään. Tosin meidän osakekaupan summa oli pieni, vain 5 milj USD. DigiWorld edustaa modernia vietnamilaista yrityskulttuuria ja olemme hyvässä kyydissä mukana. Yhtiö saanut mm. juuri solmittua Xiaomin älypuhelimien maahantuonnin Vietnamiiin yksinoikeudella useiden muiden hyvien edustusten oheen.

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.