CHINA ESSENCE

Populuksen salkkuyhtio antoi tulosvaroituksen perjantaina syksyn heikon katetilanteen takia, johtuen perunan ja perunantarkkelyksen akillisista hintamuutoksista.  Tilanne oli meilla tiedossa ja olemme siita jo aiemmin kertoneet asiakkaillekin, etta koko taman tilikauden satokauden hintamuutosten takia ei ole oikein mitaan tehtavissa milla tulos saataisiin nousemaan. Ei ole mitaan syyta epailla etteiko China Essence saisi syksyn 2012 satokauden aikana normalisoitua katteitaan koska yhtio on ollut aiemminkin erittain kannattava riippumatta perunan hintatasosta, nyt katteen vei huonoksi vain akillinen hintamuutos ja yhtio joutuu myymaan varastot pois huonolla hinnalla, kun muuta vaihtoehtoa ole.

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.