CASE REXLOT

PYN Rahastoyhtiön hallitus on tehnyt uuden arvonalennuksen Rexlotin osakkeen arvostushintaan, osakkeen arvostushintana käytetään nyt 0,22 HKD (aiempi oli 0,264). 

Tällä arvostuksella Rexlotin osakkeiden arvo on salkussamme 6,1 %.  Pääsyy lisäarvonalennukseen on ollut ajan kuluminen ilman osakkeen treidaukseen palaamista, jota edelleen odotamme.

Pidämme jatkuvasti yhteyttä yhtiön johtoon. Seuraava keskeinen asia yhtiölle on vaihtovelkakirjan haltijoiden kokous, jossa lainanhaltijat 29.lokakuuta päättävät hyväksyvätkö he Rexlotin esittämät maksuehdot.

Tämän kokouksen päätös on kriittinen. Erityisesti mahdollinen hylkäävä päätös olisi hyvin negatiivinen signaali ja vaikuttaisi varmasti yhtiön vaihtovelkakirjojen ja osakkeiden arvostukseeen.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.