Vahva alku tulosvuodelle 2022

Vietnamilaisista pörssiyhtiöistä 95 prosenttia on tähän mennessä julkaissut Q1-tuloksensa. Tulokset kasvoivat vahvasti, +33,2 prosenttia v/v ensimmäisen vuosikvartaalin aikana.
Koko vuodelle odottamamme tuloskasvu on 25 prosenttia. Uskomme eri toimialojen tuloskasvuihin tulevan tosin vuoden aikana paljonkin vaihtelua, kun hintojen nousut ja laskut toimialoittain tuovat suuria katteenmuutosvaihteluita.

 

Tärkeää tietoa kirjoituksesta ja rahastosta

Oheinen julkaisu on markkinointimateriaalia. Ennen merkintää tutustu huolellisesti rahaston Avaintietoesitteeseen, Rahastoesitteeseen sekä Sääntöihin. Esitetty materiaali perustuu PYN Fund Managementin näkemykseen markkinoista ja sijoitusmahdollisuuksista. PYN Elite Erikoissijoitusrahasto sijoittaa varansa hyvin kohdennetusti reunamarkkinoille ja pieneen määrään yhtiöitä. Sijoitustapaan liittyy tavanomaista, laajalle hajautettua osakesijoittamista suurempi riski arvonvaihteluista. Sijoituksen arvo voi laskea voimakkaasti epäsuotuisassa markkinatilanteessa tai yksittäisen epäonnistuneen sijoituksen johdosta. On mahdollista, että esityksessä esitetyt arviot talouskehityksestä tai yritysten liiketoiminnan kehityksestä eivät toteudu esitetyllä tavalla ja niihin liittyy olennaisia epävarmuuksia.